Tuossa olikin viikko ihan luppoaikaa, en kuitenkaan ihan innostunut tekemään askarteluja kauheasti. Hiukan kranssinpohjia sain aikaiseksi ja omenoita kuivattelin oikein innolla, ne on NIIN HYVIÄ! Tosin mä meinasin niitä sitten kiikutella myyntiin kun taas markkina-aika koittaa :) Onhan sitä taas vuosi odoteltu että pääsee markkinahulinoihin mukaan. 

Omenoita on jonkin verran vielä puussa, vaikka yhden puun omenoilla pitäisi pärjätä, suopi nähdä miten käy. Omppupiirakoita olen myös tehnyt oikein urakalla. Niin ihana ohje minulla on, voisinkin sen laittaa tänne. Se on semmoinen ohje mikä toimii aina, siis aina onnistuva omppupiirakka :) Tosin uunin vieressä pitää olla tarkkana kuin porkkana, eikä laahustella pitkin pihoja, niinkuin tuossa yksi päivä tein ;)

Muutama päivä vielä töissä saa pakertaa, mutta sitten on muutama vapaapäivä taas tiedossa, pitääkin ottaa ompelukone taas esiin ja surrata tähtiä lisää.. Kranssinpohjiin pitäisi myös laittaa matskuja paikoilleen.. Vaikka kylläpä minä tiiän, että keksin taas kauheasti puuhaa pääni menoksi, niin siinä aina käy.